Aimilia

(architect, musician, museologist)

Γιώργος Καρατζαφέρης, ο αγνός και αμόλυντος

Published by Emilie under on Δευτέρα, Νοεμβρίου 08, 2010



Τα σχόλια νομίζω είναι περιττά. Ο ήχος και η εικόνα τα λένε όλα.
Ένα ερώτημα πάντως που τίθεται, είναι, αν πιο θλιβερό είναι το φιλοχουντικό κοπάδι που ουρλιάζει από κάτω ή ο ίδιος ο ξετσίπωτος καθοδηγητής του.

Καλούμε άπαντες να αναδημοσιεύσουν και να διαδώσουν το βίντεο αυτό, διότι θέλουμε να δούμε τον καλλιτέχνη Καρατζαφέρη να βάζει αυτή τη φορά όλη του την τέχνη στην κάλυψη βρωμιών και να ασχοληθεί επιτέλους και λίγο με τον εαυτό του. Του αξίζει.

Εκτός αυτού, είναι και ένας χαχο-λαός που πρέπει να ξέρει τι ρόλο βαράνε όλοι αυτοί οι μασκαρεμένοι με το δημοκρατικό προσωπείο που βλέπει 24 ώρες στα παράθυρα να αλληλοκολακεύονται και να νομιμοποιούνται από χατζημεγαλοδημοσιογράφους, και αν η θέση τους είναι στα επίκεντρα των ΜΜΕ και της πολιτικής ζωής της χώρας ή στο περιθώριο μαζί με τα υπόλοιπα ακροδεξιά αποβράσματα.

Γιατί πάει πολύ το να ακούς π.χ. τον Υπουργό Αμύνης Βενιζέλο να αποκαλεί "σοβαρό" κάποιον που που πριν από 7-8 χρόνια ούρλιαζε το "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" και δήλωνε την υποστήριξή του στη Χούντα, και μάλιστα δυσανασχετώντας παράλληλα που δεν ήταν περισσότερο φασιστική.

Run Führer, run..

thanx to http://jungle-report.blogspot.com

πηγή